У Володимирецькій районній лікарні завершують модернізувати лікувальний корпус, у якому надаватимуть хворим якісну медичну допомогу.


На реалізацію цього проекту загалом піде 25 мільйонів 730 тисяч гривень. З них 16 мільйонів — гроші фонду регіонального розвитку, майже 2 мільйони 150 тисяч гривень — кошти району, більше 7,5 мільйона гривень — субвенція з держбюджету.


«В оновленому лікувальному корпусі — інтенсивна терапія на 6 ліжко-місць, приймальне відділення та хірургія з операційним блоком на 19 ліжко-місць. Також там функціонуватимуть консультативно-діагностична поліклініка, сучасна автоматизована клініко-діагностична лабораторія», — розповів головний лікар Володимирецької ЦРЛ Іван Караїмчук.


Нині оновлені відділення чекають на сучасне обладнання та устаткування. Водночас будівельники монтують вентиляційну систему та облаштовують операційні за сучасними технологіями «чистих приміщень». Тим часом у палатах лікарні тривають внутрішні ремонтні роботи. Кімнати білять, фарбують та кладуть лінолеум. Також сюди незабаром завезуть нові меблі.

 


Лікувальний корпус у Володимирці планують завершити до кінця року (на знімку).

Рівненська область.

Фото надане прес-службою Рівненської ОДА.