Під час робочої поїздки до Попаснянського району керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука відвідав гімназію і оглянув нове обладнання для класів. В один із попередніх візитів до цього навчального закладу очільник області звернув увагу на старі парти та столи і зауважив, що умови для навчання учнів та роботи вчителів повинні бути змінені на краще. Георгій Тука дав доручення керівникові Попаснянської районної ВЦА Роману Власенку виділити кошти з районного бюджету на придбання зручних сучасних меблів і тепер приїхав перевірити, як воно виконане. Тим, що побачив, залишився задоволений.

Попаснянський район дуже потерпав від бойових зіткнень і сьогодні відновлюється. Георгій Тука ознайомився з перебігом відновлювальних робіт у трьох найбільш постраждалих будинках у мікрорайоні «Черемушки», який під час активних бойових дій терористи постійно обстрілювали з «Градів». За словами будівельників, роботи будуть закінчені вже до Нового року. Георгій Тука пообіцяв, що у разі потреби дофінансування адміністрація готова виділити необхідні кошти. До Дня Святого Миколая будівельники обіцяють закінчити ремонтні роботи і в їдальні Тошківського навчально-виховного комплексу.
А тим часом медичні установи Попаснянського району отримали продуктову гуманітарну допомогу від організації «АДРА України». Фінансову підтримку цієї ініціативи надала Всесвітня продовольча програма ООН. Продукти від благодійників входитимуть у раціон харчування хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні.

Луганська область.

 

 

Георгій Тука в Попаснянській гімназії.

Фото прес-служби Луганської ВЦА.