У приміщенні Запорізького театру імені Магара відбувся обласний урок мужності, присвячений Дню Збройних Cил України. Саме на цьому заході вручали нагороди і відзнаки воїнам АТО та військовослужбовцям Запорізького гарнізону.


Не забули й про сім’ї загиблих на сході воїнів: рідні та близькі Дмитра Шингура, Івана Якушина, Сергія Білокобильського, Романа Кравцова, Богдана Завади, Віктора Катанова, Сергія Колесніченка, Романа Швачка та Віталія Піддубного отримали сертифікати на квартири. Такі ж отримали й поранені в зоні АТО бійці Ігор Сахно та Володимир Ганчев.


Як повідомив заступник обласного військового комісара полковник Михайло Логвінов, під час бойових дій на Донбасі загинуло 107 запоріжців, а також понад три сотні скалічено. З початку поточного року квартири за рахунок державного та місцевого бюджетів отримали ще 10 сімей загиблих воїнів. Утім, черга на житло дуже велика.


Представники обласної організації ветеранів АТО пропонують владі профінансувати будівництво кількох  житлових будинків для сімей загиблих воїнів та для бійців, котрі стали інвалідами, на території колишньої військової частини.


Для цього підійде достатньо велика земельна ділянка майже в центрі міста — на бульварі Гвардійському, яка вже тринадцятий рік поспіль лякає городян своїми розграбованими руїнами...

Запоріжжя.