«Службі автомобільних доріг області передбачено збільшити ліміт плану фінансування та виділити суму в розмірі 30 937 тис. грн., — повідомила прес-служба Запорізької ОДА. — Завдяки цьому автодорожники збільшили обсяги робіт з ліквідації ямковості на дорогах загального користування. Збільшення лімітів фінансування дасть змогу максимально вирішити питання, пов’язані з підготовкою до роботи в зимовий період, а також допоможе ДП «Запорізький облавтодор» істотно поліпшити стан розрахунків з заробітної плати».


За можливість хоча б перед Новим роком розрахуватися з працівниками за виконану ними роботу, звісно, щире спасибі. А от щодо боротьби з бездоріжжям, та ще й перед зимовою негодою, то тут у споживачів виникає запитання: а скільки протримається залатана 31 тисяча квадратних метрів «ямковості»? До січня, лютого чи все-таки до березня?


Тим часом дорожники, отримавши гроші наприкінці року, мусять докласти неабияких зусиль, щоб вчасно освоїти кошти. Невже спішно закатають їх у мерзле бездоріжжя?..

 

Запорізька область.