Овни. У вас є можливість багато чого досягти з фінансової точки зору і зміцнити своє матеріальне становище. Обміркуйте, що вам зараз насправді потрібно, і дійте.

Тельці. Ви можете вибратися із застою й розвиватися, що в результаті дасть вам набагато більше, ніж у вас було раніше. Але перш ніж почати діяти, необхідно все ретельно спланувати.

Близнюки. Події цього тижня дадуть вам змогу відкрити багато нового й корисного для себе. Вам лише слід постійно рухатися вперед, не зупиняючись на досягнутому.

Раки. Підвищена енергетика й уміння досягати поставлених цілей приведуть вас до збільшення заробітків і до успіхів в особистому житті. Дослухайтеся до себе й не бійтеся експериментувати.

Леви. У цей час добре підуть нові справи, але для цього вам потрібно буде діяти нестандартно. Є можливість зробити незвичайний крок і тим самим спіймати двох зайців.

Діви. Ви можете успішно просуватися вперед (адже того, що ви маєте зараз, вам стає мало й виникає непереборне бажання йти далі), але будьте обережні у виборі партнерів.

Терези. Для вас цей тиждень буде успішним у будь-яких починаннях. Значно підвищаться ваші вольові якості. Це дасть змогу досягти потрібного вам результату.

Скорпіони. У цей час вас супроводжуватиме успіх у фінансових і комерційних справах. У вас гармонізуються стосунки з близькими людьми, з’явиться можливість знайти душевну рівновагу.

Стрільці. Ви напрацюєте низку необхідних навичок, які згодом дадуть вам змогу опиратися будь-якій ситуації. Зібравши отриманий досвід, ви зможете просунутися далеко вперед.

Козероги. Ви звикли досягати своїх цілей. Ваша наполегливість допоможе вам і зараз. Якщо діятимете рішуче, то зможете одержати те, чого бажаєте.

Водолії. Знадобиться ваша серйозна й наполеглива праця, щоб чогось досягти. Але все, що вам доведеться зробити, буде в рамках ваших здібностей і сил. А результати досить потішать.

Риби. Вас заполонять бажання й прагнення досягати висот, домогтися кращого. Сміливо беріться за будь-які справи — вам зараз усе до снаги.