У Житомирській області завершився сезон цукроваріння. Буряків цього року накопали 607 тисяч тонн, що на 15 тисяч тонн більше, ніж торік. З кожного гектара зібрали по 496 центнерів. Дві третини зібраних коренів переробили на цукрозаводах, які діють в області. Отримано майже 63 тисячі тонн цукру — приріст становить 8,5 відсотка.
В управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації запевняють, що цукру місцевого виробництва достатньо і для населення, і для підприємств харчової промисловості. Але зросли обсяги не тільки виробництва: за даними статистики, нинішня вартість цього продукту буде майже на 69 відсотків більшою за минулорічну.
Житомирська область.
123
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День зовнішньої розвідки України 54
-
2Міжнародний день освіти 53
-
3Голова Верховної Ради та представники Асоціації народних депутатів України обговорили співпрацю та збереження парламентських традицій 51
-
4Обговорили питання щодо забезпечення прав і свобод громадян під час проведення мобілізаційних заходів 48
-
5Народний депутат України Михайло Лаба відвідав з робочим візитом Словаччину 44