День передплатника газети «Голос України» відбувся у Маріуполі. Куточок газети своїм оформленням особливо виділявся у відділенні поштового зв’язку № 5. На видному місці — баннер з логотипом видання, на столі розкладено понад два десятки екземплярів останніх номерів газети українською й російською мовами, календарі на наступний рік з фірмовою символікою. Усе це привернуло увагу містян.

 

Серед відвідувачів був і давній друг газети — Анатолій Єльохін, який прийшов на зустріч із Державним прапором і вже оплаченим абонементом. Про цю людину — призера розіграшу, який щорічно проводить «Голос України» серед передплатників, — ми вже розповідали на сторінках нашої газети. Коли ветеран-металург вийшов на пенсію, то зрозумів, що йому бракує знання української мови — для вивчення законодавства. По допомогу звернувся до народного депутата України Миколи Томенка, написавши в газету. Одержав відповідь, так і познайомився з парламентською газетою. Сьогодні прийшов обговорити публікацію, яка не залишила його байдужим. Ветеранові хотілося б, щоб уряд розглянув питання введення диференційованої тарифікації замість субсидування.


А тим часом передплата на «Голос України» триває: і ще один з постійних передплатників, Микола Іванович Лінник, теж виписав річний україномовний варіант. А лідером у день передплатника стала прокуратура Донецької області, керівництво якої виділило необхідні кошти для підписки понад 20 екземплярів парламентської газети. Як відзначили представники відомства, в «Голосі України» прокурори цінують оперативність інформації, нормативні акти й актуальні коментарі. Для гостей подарунками стали календарі із символікою газети.

 

Маріуполь


Донецької області.

 


На знімку: кожний передплатник одержав сувенір із символікою газети.


Фото Євгена СОСНОВСЬКОГО.