Овни. Цього тижня ви зможете впливати на людей, а також більш чітко структурувати свої й чужі думки. Використовуйте цю здатність на благо.

Тельці. У вас з’явиться змога відпочити, набратися сил, здобути цінні навички. Чітке дотримання розпорядку приведе до довгоочікуваного успіху.

Близнюки. Зберіться з думками й визначтеся, чого ви хочете в першу, а чого — у другу чергу. Так ви зможете скласти довгостроковий план і досягти бажаного.

Раки. Вас супроводжуватиме успіх. Ви зможете досягти того стану, який називають щастям. Цьому сприятимуть і матеріальні результати, і творча діяльність.

Леви. Ваше матеріальне становище стабілізується, багато справ наближаються до завершення, тому можна розслабитися й відпочити.     

Діви. Увага буде спрямована на досить приземлені речі, матеріальні цінності. Буде змога реалізувати давні плани й задуми.

Терези. Це вдалий час для творчої реалізації, демонстрації своїх умінь, для початку комерційної діяльності. Вас супроводжуватиме успіх у всіх починаннях.

Скорпіони. Цей тиждень передвіщає події, які можуть визначити ваш рух на наступний рік. Ви зумієте розібратися у своїх бажаннях, навчитеся досягати мети.

Стрільці. Нові ідеї й устремління дадуть вам змогу розворушити не тільки себе, а й усіх навколо. А головне, ви зможете діяти й рухатися визначеним долею шляхом.

Козероги. Для вас це найсприятливіший період. Удома ставатиме дедалі затишніше й приємніше. У вашій оселі пануватимуть спокій, радість, умиротворення.

Водолії. Вас супроводжуватиме успіх у матеріальних справах, особливо в тому, що пов’язано з будівництвом, ремонтом або прикрашанням оселі. Незважаючи на суєту, вам це буде в радість.

Риби. Постарайтеся тримати рівновагу й зберігати спокій. Цього тижня емоції зашкалюватимуть, але вам під силу зробити так, щоб вони були позитивними.