І ми повинні боротися за людей, за нашу територію, за правду. Про це на вчорашній прес-конференції заявив народний депутат від фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський (на знімку).

«Дуже важливо не допустити сприйняття анексії Криму як замороженого конфлікту. Завдяки експертам, юристам, адвокатам, які докладають зусиль з повернення півострова, цього не відбулося. Росія не очікувала таких наслідків від анексії автономної республіки», — зазначив парламентарій.
А результат роботи з деокупації Криму можна буде назвати задовільним тоді, коли півострів повернеться до складу України.
За його словами, за минулий рік стосовно повернення Криму зроблено чимало. Але в нинішніх реаліях Україна, як суб’єкт, не може бути єдиним конфронтуючим чинником агресії РФ. Оскільки Росія може дозволити собі підкуповувати політиків, замовляти міжнародно-правових лобістів. «Сьогодні санкції проти РФ доволі сильні, і міжнародне співтовариство розуміє, що Росія не може бути надійним партнером, тому що не виконує свої обіцянки, зобов’язання, договори. Ми сподіваємося, що за прикладом Туреччини інші країни також не мовчатимуть, а на ділі показуватимуть ставлення до України та Росії. Крім того, допомагати нашій державі навчанням, інвестиціями, що стане ще одним кроком з деокупації Криму», — підкреслив народний обранець.
Також Георгій Логвинський розповів, що ведеться робота над проектами дистанційної освіти і тестування. Відповідні групи розробляють зміни в законодавство й технічне забезпечення. «Такий шлях буде оптимальним. До цього часу ми повинні знайти баланс між інтересами, правами громадян і захистом держави», — сказав він.