Уже чотирьох своїх синів, які пішли боронити цілісність і незалежність держави, втратило село Верблюжка Новгородківського району, що на Кіровоградщині. Це — Володимир Генич, Олександр Задніпряний, Валерій Кучер та Антон Самохін. Щоб увічнити їхні подвиги, земляки створили Алею Пам’яті воїнів, які загинули в зоні АТО. На чорному граніті — усміхнені молоді чоловіки. Такими вони залишаться в спогадах рідних, близьких і знайомих назавжди.
Під час відкриття меморіалу щирі співчуття батькам, рідним і близьким загиблих висловили сільський голова Любов Кулик, керівники районної ради та районної державної адміністрації Олександр Горбенко і Андрій Кочерга, заступник голови громадської організації «Об’єднання солдатських матерів Криворіжжя» Тетяна Бабкіна.
Медалі «За оборону рідної держави» вручив нагородженим за мужність і стійкість у воєнних діях на сході України демобілізованим Андрію Проніну, Андрію Дубинцю, Миколі Пасічнику, Юрію Сидорці, Анатолію Захарову та Юрію Матвієнку військовий комісар району Руслан Вівсяний.

Кіровоградська область.

 

 

 

На знімку: біля пам’ятників загиблим побратимам учасники АТО Микола Пасічник та Юрій Матвієнко.

Фото Ольги ЛІСОВОЇ.