Члени постійної комісії Рівненської облради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства підтримали клопотання Асоціації хірургів Рівненської області щодо присвоєння імені видатного хірурга, заслуженого лікаря України, доктора медичних наук, професора, депутата Рівненської обласної ради чотирьох скликань Юрія Семенюка (на знімку), який, на жаль, відійшов у вічність, одній із вулиць його рідного села Новостав Рівненського району.

Голова постійної комісії Михайло Вервега підкреслив, що всі медики області пам’ятають та високо цінують досягнення хірурга з великої літери, колеги, чудової людини Юрія Степановича Семенюка. Його професіоналізм, ефективне впровадження новітніх методик лікування та оперативного втручання, високопрофесійне проведення надскладних операцій, уміння чітко діяти та приймати оптимальні рішення в екстремальних ситуаціях і донині залишаються для хірургів взірцем для наслідування.
Оскільки перейменування вулиці належить до компетенції Зорянської сільської ради, до якої входить село Новостав Рівненського району, депутати вийдуть із клопотанням до неї присвоїти ім’я Юрія Семенюка одній із вулиць його рідного села. І в цьому їх обіцяв підтримати голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

Рівне.

Фото надано автором.