У Рубіжному відкрито приймальню для внутрішньо переміщених осіб. Основним її завданням є пошук, об’єднання і залучення до практичної роботи всіх волонтерських організацій і благодійних фондів, що працюють із внутрішньо переміщеними особами. 
Тут переселенці можуть отримати психологічну і гуманітарну допомогу, первинну юридичну консультацію, допомогу в працевлаштуванні, пошуку житла. Всі види послуг надаються безплатно.
Громадська приймальня почала свою роботу в тестовому режимі ще в листопаді. За цей час її відвідало понад 300 переселенців.
Представник офісу Агентства США з міжнародного розвитку в Україні Уоррен Мерфі вважає, що такий центр — «це чудовий приклад того, наскільки плідним може бути співробітництво волонтерів із державними органами влади». Проект зі створення громадської приймальні для переселенців реалізовано благодійним фондом рубіжанського бізнесмена Юрія Цибулі «Надія» у рамках проекту «Українська ініціатива зі зміцнення впевненості» (UCBІ) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAІD).