Футбол. Півоборонець київського «Динамо» Андрій Ярмоленко (на знімку) нібито потрапив до сфери інтересів мадридського «Реала». Про це повідомляє іспанське видання Sport.es.
За даними джерела, мадридський клуб має намір перехопити українця у «Барселони». Вартість трансферу оцінюють у 25 мільйонів євро. Та королівський клуб може наполягти на зменшенні ціни.
У першій половині цього сезону Ярмоленко провів у чемпіонаті України 15 матчів, забивши вісім м’ячів. Також на рахунку форварда два м’ячі у п’яти іграх Ліги чемпіонів.
То навіщо насправді мадридцям Ярмоленко? Виявляється, вони збираються продати Гамеса Родрігеса. Цю інформацію розповсюджує Football Espana. Керівництво клубу дуже невдоволене дисципліною колумбійця, який неодноразово дозволяв собі порушувати режим.
Але над усе «вершкові» розчаровані затримкою Родрігеса зі збірної Колумбії перед матчем з «Барселоною», причиною якої стали його зобов’язання перед спонсорами.
Зазначимо, що влітку видання Sport.es поширювало інформацію про можливий перехід Ярмоленка до «Барселони» під час зимового трансферного вікна. Інше іспанське видання Mundo Deportіvo тоді спростувало інформацію про наміри каталонців стосовно киянина.
Раніше повідомлялося, що англійський клуб «Евертон» із Ліверпуля поновив інтерес до Ярмоленка і хоче придбати виконавця влітку. Президент «Динамо» Ігор Суркіс був готовий продати Ярмоленка взимку, якби в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Динамо» потрапило на іспанські «Реал», «Барселону» чи німецьку «Баварію». Але в суперники чемпіонам України дістався англійський клуб «Манчестер Сіті».
Варто нагадати, що в жовтні Ярмоленко підписав з «Динамо» новий контракт до 2020 року. Раніше повідомлялося, що «Сток Сіті» (Англія), «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд), уже згаданий «Евертон» і «Астон Вілла» (Англія, Бірмінгем) вели переговори щодо трансферу Андрія Ярмоленка.

Фото ФК «Динамо».