Овни. Тиждень сприятливий для різноманітних починань. Ви можете сміливо висловлювати свої ідеї, будувати плани на майбутнє, братися за перспективні справи. Проявіть рішучість і наполегливість.

Тельці. Ви будете сповнені сил і зможете всюди встигнути: і вдома, і на роботі. Усі ваші дії будуть успішними, що принесе вам ще більше задоволення від життя.

Близнюки. Енергії у вас буде вдосталь, і ви зможете значно поліпшити своє становище. Добре підуть справи, пов’язані з фінансами й матеріальними цінностями.

Раки. Ви отримаєте здатність впливати на події, які відбуваються навколо, й одержувати з них максимум користі, не витрачаючи сил. Справи налагодяться, на душі настане спокій.

Леви. Вами можуть опанувати холоднокровні розрахунки, бажання досягати поставлених цілей без врахування чиїхось інтересів. Будьте розважливі, не допустіть сварок з діловими партнерами.

Діви. Це не найвдаліший час для вирішення ділових і особистих питань. Займіться самопізнанням, розвитком своєї особистості, обмірковуванням нових ідей, будуванням планів.

Терези. У вашому житті настають довгоочікувані зміни, і вони можуть значно вплинути на подальші події. Своєю активністю, прагненням і діями ви можете їх прискорити.

Скорпіони. Вам захочеться більше стабільності у стосунках, створити сім’ю чи знайти постійного партнера, прокинеться бажання кохати і бути коханим.

Стрільці. Уся ваша увага буде прикута до буденних справ, до питань заробітку, поліпшення свого фінансового становища і, звичайно, до роботи. Можливі фінансові надходження.

Козероги. Спілкування з новими людьми, заплановані й випадкові зустрічі принесуть вам ідеї й стимул до дій. Можливе виникнення вдалих союзів: романтичних і ділових.

Водолії. Події цього тижня завзято апелюватимуть до вашого розуму й уміння зважувати всі за і проти. Вам потрібно керуватися не емоціями, а ухвалювати виважені рішення.

Риби. Увесь цей тиждень ви будете як сир у маслі, але вам цього буде мало, тому ви станете шукати нових пригод, джерел доходу, радості й задоволення, призначати зустрічі.