Бокс. Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Евандер Голіфілд вважає, що Володимир Кличко (64-4, 53 КО) має найняти Фредді Роуча.


«Вам потрібен у кутку хтось, кого ви поважаєте. Інакше ви не слухатимете вашого тренера і не вичавите максимум із себе. Останній тренер Кличка Еммануель Стюард мав повагу серед бійців, але це не головна якість тренера. Я думаю, Кличку потрібен Фредді Роуч. Звичайно, я пораджу йому це», — каже Голіфілд.


***


Фредерік Стівен Роуч (55 років) — у минулому боксер-професіонал (у легких категоріях), провів 53 поєдинки, здобув 40 перемог (15 нокаутом). Протягом тренерської кар’єри Роуч встиг попрацювати з багатьма видатними спортсменами. Найбільших успіхів він досяг із філіппінським боксером, багаторазовим чемпіоном світу у восьми дивізіонах Менні Пак’яо.


Цікава деталь: Роуч є також тренером українця Віктора Постола, котрий нещодавно став чемпіоном світу у першій напівсередній вазі в найпрестижнішій версії WBC. Можлива ситуація, що підопічні американського наставника — Постол і Пак’яо — проведуть чемпіонський поєдинок між собою.


Фредді має власний зал Wіld Card Boxіng Club у Лос-Анджелесі, де працює разом зі своїм братом Пеппером.

 


На знімку: Фредді Роуч проводить тренування з Віктором Постолом.


Фото boxnews.com