Футбол. Наставник київського «Динамо» Сергій Ребров увійшов до 20 кращих футбольних тренерів світу за версією видання coachworldrankіng.com.


Станом на сьогодні керманич «біло-синіх» посідає 16-е місце, випереджаючи таких відомих фахівців, як Луї ван Гал (27) та Жозе Моурінью (38).


Тренер англійського «Манчестер Сіті» (суперника «Динамо» в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів) Мануель Пеллегріні також перебуває нижче за Реброва, просідаючи 26-й щабель рейтингу.


Лідирує наставник «Барселони» Луїс Енріке. За ним розташувалися Унай Емері («Севілья») та Госеп Гвардіола («Баварія»). Тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу — на 40-му місці в рейтингу, а наставник «Дніпра» Мирон Маркевич — на 31-му щаблі.


Доки футболісти «Динамо» у відпустці...


Як відомо, відпустка динамівців ще триває. А от їхній наступний суперник у Лізі чемпіонів регулярно грає в чемпіонаті англійської ПЛ і переміг у гостях.


«Вотфорд» — «Манчестер Сіті». 1:2. Голи: Коларов (55, у власні ворота) — Яя Туре, 82, Агуеро, 84.


«Манчестер Сіті»: Гарт, Отаменді, Коларов, Санья, Мангаля (Боні, 75), Фернандіньо, Туре, Сільва, де Брюйне, Стерлінг (Навас, 60), Агуеро (Демічеліс, 86).


У турнірній таблиці «МС» посідає третє місце — 39 очок. Перше і друге — «Арсенал» (42) та «Лестер» (40).


«Шахтар» відправив Малиновського в «Генк»


Півоборонець збірної України і луганської «Зорі» Руслан Малиновський, контракт якого належить донецькому «Шахтареві», наступні півроку проведе в Бельгії. Але Руслан вважає, що шлях у великий футбол дала йому «Зоря», а не «Шахтар». Тому він щиро вдячний тренерському штабу, кожному партнеру, кожному працівникові луганського клубу.


У третьому колі спарені матчі не гратимуть


Хокей. Представники клубів, котрі виступають у чемпіонаті Хокейної екстраліги України, ухвалили таке рішення на зібранні в ФХУ.


Поєдинки відбуватимуться двічі на тиждень. Кожна команда зіграє по разу з кожним із суперників на своєму і гостьовому льоду. Такі зміни спричинено бажанням клубів провести заключне коло чемпіонату в рівних умовах.


Найближчим часом очікується, що всі умови з проведення третього кола буде узгоджено й озвучено офіційно.


Усик — найперспективніший


Бокс. Британський телеканал BoxNatіon склав свій рейтинг найперспективніших боксерів світу. Очолив цей рейтинг український важковаговик Олександр Усик. Окрім нього, до першої п’ятірки увійшли мексиканці Гільберто Рамірес і Оскар Вальдес, американець Еррол Спенс і пуерториканець Фелікс Вердего.


Добірку підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.