Динамівські сподівання

Футбол. Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс повідомив, що, за його інформацією, УЄФА до 25 січня має розглянути апеляцію чемпіона України на рішення, згідно з яким «Динамо» змушене буде провести перший домашній матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського клубу «Манчестер Сіті» 24 лютого за порожніх трибун.
«Апеляцію ще не розглядали. Наскільки нам відомо, наше питання вирішать максимум до 25 січня», — зазначив динамівський президент.

«Леви» збираються до Туреччини

Львівські «Карпати» на свій перший збір до турецького міста Кунду вирушать 24 січня, повідомляє прес-служба клубу. Там «леви» проведуть два тижні й зіграють три контрольні матчі.
На 28 січня «біло-зелені» запланували зустріч з румунським клубом «Петролул», 2 лютого зіграють проти команди «Словацко» (Чехія), а завершить збори українська команда матчем проти чорногорського «Рудара» 6 лютого.
Наступного дня «Карпати» повернуться до Львова на короткий відпочинок, після чого знову вирушать до Туреччини на другі збори.

Повернулися з відпустки, але не всі

Позавчора гравці харківського «Металіста» провели перше тренування після відпустки. Під керівництвом тренерського штабу гравці провели заняття, приділивши більше уваги розтяжці й пробіжкам.
Як стало відомо, заняття відбувалося не в повному складі. Через фінансові проблеми деякі гравці залишили команду. Вже встиг працевлаштуватися в Туреччині Кирило Ковальчук. Близький до орендної угоди Артем Путівцев. Були відсутні Дмитро Льопа і Сергій Погорілий. Натомість із командою готується Віталій Бордіян, який свого часу віддав «Металісту» 8 років.
Команда тренуватиметься вдома протягом 10 днів. А 26 січня «Металіст» вирушить на другий збір до Туреччини.

Свіжі рейтинги WBC

Найпрестижніша Всесвітня боксерська рада (WBC) оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх 17 вагових категоріях.
У першій важкій вазі на одну позицію порівняно з грудневим рейтингом піднявся українець Олександр Усик — тепер сімферополець перебуває на шостій позиції в рейтингу. Ми дуже радіємо кожному кроку вгору кримчанина, бо він — велика надія України.
Одразу на п’ять позицій поліпшив свій рейтинг після перемоги над кубинцем Юнієскі Гонсалесом український напівважковаговик В’ячеслав Шабранський, який в оновленому реєстрі йде сьомим.

Постол чекає на суперника

Український боксер, чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол до кінця січня має дізнатися ім’я наступного суперника.
— Чекаю наступного бою, тренуюся, готуюся. Днями розмовляв із менеджером, який перебуває в США. Нині тривають перемовини, і до кінця місяця отримаємо конкретну інформацію, — каже український чемпіон. — Був варіант домовитися з американцем Теренсом Кроуфордом, але в нього на лютий заплановано бій.
За словами Постола, в нього є бажання провести бій якомога раніше, щоб не застоюватися. І він хотів би боксувати вже в березні.

Добірку підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.