Овни. Думайте про хороше, налаштуйтеся на позитив — і ваше життя почне змінюватися на краще. Сприятливий період для початку цікавої й перспективної справи.

Тельці. Просувайте ідеї, які з’явилися, в бізнес, займайтеся облаштуванням житла. До довгоочікуваної мети вас приведе ощадливість, наполегливість і наполеглива праця.

Близнюки. Цього тижня на вас чекають яскраві зміни. Трудова діяльність сприятиме поліпшенню в матеріальній сфері. З’явиться можливість зміцнити своє становище на роботі й у соціумі.

Раки. Справи доведено до норми, все поставлено на потік, і можна просто насолоджуватися процесом. Але ваша активність змусить вас будувати нові плани й удосконалювати все розпочате.

Леви. У вас з’явиться можливість успішно реалізувати себе у фінансовій сфері, отримати просування в роботі й облаштувати житло. При цьому проявляйте мудрість  і розуміння.

Діви. У цей період у вас можуть з’явитися цікаві ідеї щодо розвитку бізнесу. Знайдіть час для обмірковування способів втілення своїх планів у життя.

Терези. Для вас події цього тижня відкриють нові обрії й поле для діяльності. Матеріальний добробут отримає свіжу опору й додатковий поштовх уперед. Можливе надходження грошей.

Скорпіони. На вас чекають досить серйозні зміни. Можуть виникнути нові ідеї, ви почнете перспективні справи, але вам слід позбутися старого. 

Стрільці. У вас достатньо сил, щоб зробити щось незвичайне й грандіозне. Але спочатку вам необхідно все обміркувати, спланувати, розрахувати і лише потім реалізовувати.

Козероги. Ваше колесо долі може повертатися в різні боки, але у ваших руках втримати й скерувати його. Мудрість, обачність і внутрішня непримиренність допоможуть вам дотягти успіху.

Водолії. Цього тижня вам слід приділити особливу увагу своїй роботі, докласти зусиль до матеріальної сфери. За це на вас чекає гідна грошова винагорода, гармонія й затишок у родині.

Риби. Усе, що відбуватиметься цього тижня, буде пов’язане зі спілкуванням з цікавими людьми. Ваші нові знайомі допоможуть направити ваше життя у продуктивне русло.