У селищі Мар’янівка Горохівського району в загальноосвітній школі І—ІІІ ступенів відкрили спорткомплекс. Будівельники ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» звели його напрочуд швидко: за неповний 2015 рік.

 

Як розповіла директор школи Ольга Осоховська, ще в 70-х роках минулого століття під спортзал викопали котлован, ще через десятиліття залили фундаменти. Далі ж справа не рухалася з місця аж до 2011-го, коли тамтешнім освітянам спільно з фондом «Європейський вектор» вдалося виграти два гранти й заручитися підтримкою народного депутата України Сергія Мартиняка. Реально ж кошти, трохи більше 11 мільйонів гривень, надійшли торік із Державного фонду регіонального розвитку, частина — з обласної казни.


Наприкінці жовтня 2015 року голова ОДА Володимир Гунчик, перебуваючи в Горохівському районі, оглянув будову. Тоді ж визначили і терміни завершення об’єкта: до свята Першого дзвоника у 2016 році. Зробили ж набагато швидше.

 

Волинська область.

 


На знімку: перерізаючи на новобудові символічну стрічку, голова ОДА Володимир Гунчик вибрав у помічники цю маленьку волинянку.


Фото відділу інформаційної політики ОДА.