61-річний психолог і реабілітолог Віктор Гаврилюк із Рівного готовий оздоровити кожного українського бійця, який отримав поранення в зоні АТО. Він надсилатиме пораненим для прослуховування магнітні диски з розробленою ним лікувальною методою, побудованою на базі звукорезонансної терапії та інформаційної хвилевої дії. Якщо простіше, то це музикотерапія, здатна, за словами Віктора Михайловича, поставити вояків на ноги — і морально, і фізично.
Такий альтернативний спосіб реабілітації нині запроваджують у Рівненському військовому госпіталі. Його дію уже відчули на собі понад сотня учасників АТО.
Єдиним інструментом, яким оперує лікар, є звук. Цілитель переконаний, що за допомогою звукової резонансної терапії певні частоти, нанесені на магнітні диски, чинять глибоку дію на ключові ланки ДНК. Як результат заспокоюється нервова система, нормалізується кровообіг, відновлюється діяльність мозку, активізується імунна система, організм починає сам боротися з хворобою. Відповідно вже за кілька днів людина відчуває перші позитивні результати. Реабілітаційні центри за такою методою працюють в Україні, Іспанії, Португалії, Англії.

Млинів
Рівненської області.