У Партії регіонів іде робота над тим, щоб дати оцінку її членам, які скомпрометували себе. Про це заявив народний депутат України, виконуючий обов’язки голови Партії регіонів Володимир Рибак (на знімку).

«Ми дамо три місяці партійним організаціям, щоб вони перерахували своїх членів, обговорили програму партії та статут. А через три-чотири місяці проведемо з’їзд уже оновленої партії», — зазначив політик.

На запитання про можливе виключення з лав партії Віктора Януковича він, зокрема, відповів, що такі настрої мають місце.

«Нині йде робота, щоб дати оцінку тим, хто себе скомпрометував, і визначити головні пріоритети нинішньої виборчої кампанії», — сказав В. Рибак.

Також, відповідаючи на запитання про висування Партією регіонів кандидата в Президенти, В. Рибак зазначив, що в партії на сьогодні є два кандидати (Михайло Добкін і Сергій Тігіпко. — Ред.), але вони поки що не погоджували питання висування.

«Ми проводили праймериз. Серед членів партії в Сергія Тігіпка найбільший рейтинг. І з’їзд готувався до того, щоб висунути кандидатуру, а тепер стоїть питання про підтримку тієї чи іншої кандидатури», — цитує В. Рибака прес-служба Партії регіонів.