Овни. Цей тиждень принесе зміни. На першому етапі знадобляться ваші певні моральні зусилля, а також розуміння і бажання впустити у своє життя нове.

Тельці. Саме час підрахувати свої доходи й почати будувати плани на майбутнє. Вдало реалізується все, що пов’язане з роботою й фінансами, доречно робити вкладення чи коштовні покупки.

Близнюки. У вас кількість справ і обов’язків зростатиме, буде потрібно докласти всіх зусиль і на роботі, і вдома. Дуже важливо зберігати здоровий глузд.

Раки. З’явитися можливість отримати досить корисні зв’язки, які згодом можна буде вигідно використовувати. Також на вас чекає зміцнення стосунків в особистому житті.

Леви. Саме цього тижня може бути закладено основи багатьох проектів. Головне, щоб вам вистачило твердості й працьовитості, щоб дотримуватися конкретних планів.

Діви. Цього тижня вам слід позбутися старих ідей і бажань, які давно обтяжують вас і провокують на ризиковані й невиправдані вчинки.

Терези. Тиждень принесе вдачу в матеріальній сфері. Сприятливі будь-які починання й дії, пов’язані з родиною, у тому числі покупки, вкладення в дім.

Скорпіони. Це напружений період праці, яка дасть змогу закласти основи вашого фінансового добробуту. Ви завжди можете розраховувати на підтримку рідних.

Стрільці. Ви відчуєте приплив сил, бажань і прагнень. Попереду може з’явитися нова надія, яка виведе вас на шлях, про який ви давно мріяли.

Козероги. На вас чекають розуміння, нові ідеї та рішення, яке раптово з’явиться і визначить вашу подальшу діяльність, виведе на потрібну вам дорогу.

Водолії. Стримуйте емоції, не ухвалюйте швидких рішень. Лише так ви зможете зберегти свій добробут і гармонійні відносини з близькими.

Риби. Уся ваша діяльність цього тижня лежатиме в матеріальній площині: розвиток бізнесу, вкладення грошей, більшення своїх статків.