«...17 лютого на межі Розівського та Куйбишевського районів Запорізької області пролунав вибух на території складу. Невідомі особи скидали запалювальні предмети на територію останнього, внаслідок чого виникали вогнища, зафіксовано 50 таких займань, — ідеться у повідомленні речника Генштабу Владислава Селезньова. — Розміри збитків оцінюють. Є один постраждалий, його доправили в госпіталь. Понад три години тривала боротьба з безпілотними літальними апаратами, які скидали запалювальні предмети на склад».
Про бомбардування складів військової частини поблизу сіл Вершина та Мар’янівка повідомив і в. о. голови Запорізької ОДА Костянтин Бриль. Він уточнив, що було збито одного безпілотника.
Водночас в області багато хто скептично ставиться до версії про безпілотники. І через дальність їх польоту, і через дальність управління, і через можливості бомбометання. Тому й з’являються припущення про диверсантів, які могли обстріляти склади. А ще у деяких експертів закралася підозра про «пожежу через необережність», яку тепер намагаються замаскувати під «ворожий обстріл» за 70 кілометрів від лінії фронту.
Розставити усі крапки над «і» у цій справі має слідство, яке ведуть прокуратура та СБУ. Їх співробітники почали працювати в зоні інциденту відразу після доповіді про пожежу і вибухи на складах.

Запорізька область.