Угода про асоціацію з ЄС стала дорожньою картою реформ в Україні. Вона створила нові унікальні можливості для просування демократичних цінностей поза межами ЄС та для розвитку ділових контактів, що матиме наслідком зростання добробуту громадян України та ЄС. Це заявив Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з лідером партії «Демократи-66» Парламенту Нідерландів Александром Пехтольдом (на знімку) та нідерландськими парламентаріями.

 


Як уже повідомляв «Голос України», 6 квітня в Нідерландах має відбутися референдум щодо ратифікації країною Угоди про асоціацію України з ЄС. Саме партія «Демократи-66» розгорнула нині інформаційну кампанію на підтримку ратифікації. Її представники беруть участь у дискусіях на телебаченні та на радіо, пояснюючи, чому партія підтримує Угоду про асоціацію з Україною. Окрім того, за три тижні до референдуму плановано розгорнути активну проукраїнську кампанію в 20 містах Нідерландів.


Щоб іще раз привернути до нашої країни увагу голландського бізнесу, 30 березня в Нідерландах відбудеться спільний бізнес-форум. Про це говорили вже під час зустрічі Александра Пехтольда з Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. А 15—17 березня до Києва прибуде бізнес-місія на чолі з міністром зовнішньої торгівлі та розвитку співробітництва Нідерландів, повідомила прес-служба Кабміну.


Фото Михайла МАРКІВА (прес-служба Президента).