Овни. Цього тижня у вас будуть сили, щоб провести необхідні зміни. Але спочатку вам потрібно зупинитися й подумати, який шлях вам слід обрати.

Тельці. Дозвольте подіям розвиватися самим, не пливіть проти течії. Ви збережете власні сили, а результат контрольованої бездіяльності приємно здивує.

Близнюки. У вас буде гарна взаємодія з оточуючими. Ви зможете легко починати переговори, встановлювати потрібні зв’язки. Присвятіть час наведенню ладу у справах.

Раки. Якщо зможете переключитися з розслабленого способу життя на робочий лад, то відразу помітите, як у вас відкриється друге дихання. Можете розраховувати на підтримку з боку близьких.

Леви. У вас накопичилося багато невирішених питань. Саме час зібрати всі сили й діяти чітко, відповідно до плану й розпорядку, розплутуючи нитка за ниткою весь клубок.

Діви. Не варто триматися за втрачені можливості. Вам необхідно відпустити минуле й почати будувати плани на майбутнє, вкладати свої сили у перспективніші справи.

Терези. Прибутковий і сприятливий тиждень для справ, пов’язаних з партнерством, налагодженням ділових контактів, починань, прориву вперед. На вашому шляху не буде жодних перешкод.

Скорпіони. Ви можете бути впевнені в тому, що просуваєтеся в напрямі своєї мрії, будуєте своє майбутнє, яке незабаром уже з’явиться на обрії.

Стрільці. Якщо ви хочете якось розвиватися далі, то потрібно набратися сил і сміливості, щоб відмовитися від того, що вам заважає. Згадайте про такі якості, як наполегливість і рішучість.

Козероги. Ваші перспективи, плани, мрії почнуть вимальовуватися більш чітко, що дасть вам змогу почати діяти максимально вдало.

Водолії. Візьміть усе у свої руки. У вас є унікальна можливість почати нову справу, змінити своє життя чи активно просунутися вперед уже наміченим раніше шляхом.

Риби. У цей час добре ухвалювати рішення щодо подальшого шляху розвитку бізнесу, проводити необхідні переговори, планувати справи, пов’язані з матеріальними питаннями.