Футбол. Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі. 24 лютого.

ПСВ (Нідерланди, Ейндговен) — «Атлетико» (Іспанія, Мадрид). 0:0.

ПСВ: Зут, Віллемс, Морено, Брума, Аріас, Локадія (Лестьєнн,86), Гуардадо (Гендрікс, 75), Преппер, ван Гінкель, Нарсінг (Ізіма-Мірен, 65), Перейро. Тренер — Філліп Коку.


«Атлетико»: Облак, Луїс, Годін, Савич, Гуафран, Коке, Ньїгес (Корреа, 74), Габі, Олівер Торрес, В’єтто (Фернандо Торрес, 61), Грізманн. Тренер — Дієго Сімеоне.

Вилучено Перейро, 68 (два попередження).

Рефері — Даніеле Орсато (Італія).

Ейндговен. Стадіон «Філіпс». 34 948 глядачів. 0 градусів.

Зустріч вийшла обережною. Скажімо, футболісти ПСВ розуміли, що пропущений удома гол дорого коштуватиме. Тому стримували свої пориви, не часто загострюючи гру. «Атлетико» почувавcя досить упевнено та комфортно. Особливо не розкривався, при цьому постійно загрожуючи контратаками.

Обидва клуби, звичайно, тримали в голові матч у відповідь. І такий настрій витав над стадіоном «Філіпс». Тривалий час події відбувалися в центрі поля. Зрештою, суперники так і не заграли на повну потужність. Не вплинуло на оту пильність вилучення в складі господарів у середині другого тайму. Футболісти так і залишилися стриманими. Всі, здається, задоволені. А що буде в Мадриді? Поживемо — побачимо, але щось нам підказує, що «Атлетико» вдома буде набагато сміливішим.