Овни. Постарайтеся відпочити, звільніть себе від різних турбот, тому що незабаром на вас чекає нова цікава діяльність, для якої знадобляться всі ваші сили.

Тельці. Не йдіть на поводі у миттєвих поривів і бажань, стримуйте себе від надмірностей. Усе ретельно обміркуйте, добре сплануйте й беріться за нову справу.

Близнюки. Зробіть собі розвантаження, скиньте геть усе старе, що стримує й заважає. Виберіть для себе новий шлях і ідіть за наміченою метою.

Раки. Вам потрібно зібратися із силами й думками, позбутися всього, що обтяжує. Після цього ви відчуєте внутрішнє відродження й приплив свіжих сил.

Леви. У ваше життя зовсім несподівано може увірватися нова людина чи подія, яка подарує чимало радісних змін. Головне — не проґавити вдалий шанс.

Діви. Тиждень буде не простим, але не варто одразу здаватися. Шукайте джерело енергії не в зовнішніх атрибутах і інших людях, а в собі.

Терези. На вас чекають нові цікаві знайомства, вдасться налагодити корисні ділові контакти. Якщо вам щось знадобиться, можете розраховувати на допомогу колег і друзів.

Скорпіони. Тиждень буде вдалим для вирішення матеріальних питань. З’являться нові цікаві знайомства й перспективні справи, а разом з ними й упевненість у завтрашньому дні.

Стрільці. Вам доведеться потрудитися, а також запастися терпінням для завершення розпочатих справ. Незабаром ви отримаєте відповідну матеріальну винагороду.

Козероги. Ви можете розраховувати на значну користь від виконаної роботи. Наприкінці тижня очікується фінансове надходження, а також можливість розслабитися й відпочити.

Водолії. Негативний настрой відходить у минуле, а на його місце приходить відчуття гармонії. Настав час братися за нові справи — успішними будуть починання, пов’язані з матеріальними питаннями.

Риби. Впевнено досягайте поставлених цілей, беріть собі на допомогу оточуючих і, звичайно, отримуйте заслужене. Вдалий період для утвердження свого авторитету.