Про це було заявлено під час учорашньої урочистої церемонії спецпогашення художнього немаркованого конверта, присвяченого 25-й річниці з часу заснування газети Верховної Ради «Голос України», що відбулася у великій операційній залі Будинку зв’язку України.

 

Головний редактор газети «Голос України» Анатолій Горлов подякував працівникам «Укрпошти» за випуск художнього конверта та за щоденну спільну роботу з донесення до людей інформації, а також поділився планами про подальшу співпрацю з поштовим відомством.


«Сьогодні особливо приємно, що «Голос України» та «Укрпошта» дуже тісно співпрацюють. А саме перед спецпогашенням конверта ми домовилися про ще один напрям спільної роботи: оскільки «Голос України» щотижня готує спецвипуски газети для учасників антитерористичної операції та переселенців, то ми вирішили разом з «Укрпоштою» відправляти їх до зони АТО, адже саме там людям найбільше потрібні юридичні консультації та інформація про їхні права», — сказав А. Горлов та додав, що у цих спецвипусках також розповідається про захисників нашої країни. «Вони дуже хочуть почути від нас з вами слово підтримки, і тут «Голос України» без «Укрпошти» обійтися ніяк не може, бо лише спільно ми досягнемо поставленої мети», — підкреслив головний редактор парламентської газети.


Керівник «Укрпошти» Анатолій Ткачук, вітаючи «Голос України» із ювілеєм, зазначив, що випуск художнього конверта з нагоди 25-ї річниці заснування офіційного друкованого видання Верховної Ради — це знак подяки за щоденну копітку працю працівників газети. «Не можна недооцінювати важливість видання, адже його професіонали інформують українців про всі перипетії, які відбуваються не тільки у стінах Верховної Ради, а й по всій країні. Тому вважаємо за честь долучитися до святкування та привітати колектив газети особистим конвертом», — сказав він.


А. Ткачук також підтримав ініціативу «Голосу України» щодо розповсюдження спецвипусків газети в зоні АТО: «Укрпошта» таку ідею підтримує, і я переконаний, що після детального опрацювання цього питання наші бійці, а також мешканці зони розмежування зможуть вчасно отримувати «Голос України», щоб розуміти, що відбувається в країні та у світі».

 


Художній немаркований конверт «25 років газеті Верховної Ради України «Голос України» випущено тиражем у 35 тисяч примірників, і відучора дня його можна придбати у будь-якому відділенні поштового зв’язку.


 

На знімку: Головний редактор газети «Голос України» Анатолій Горлов (праворуч) та керівник «Укрпошти» Ігор Ткачук.

 

Журналист газеты «Голос Украины» Сергей Лавренюк.


Фото Олександра КЛИМЕНКА.