Синхронне плавання. Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Кваліфікаційний турнір. Збірна України перемогла і здобула олімпійську ліцензію. Наші дівчата випередили суперниць з Японії та Італії, котрі посіли відповідно друге і третє місця.

Теніс. Визначився суперник збірної України в другому раунді розіграшу Кубка Девіса в Першій групі Євро-Африканської зони.
Українці зіграють з командою з Австрії, яка перемогла збірну Португалії (3:1). Матч відбудеться з 15 по 17 липня в Україні. Річ у тім, що попередня зустріч цих суперників 2001 року відбулася в Австрії.

***


Харків’янка Еліна Світоліна виграла свій четвертий титул на турнірах WTA Іnternatіonal. У фіналі змагання BMW Malaysіan Open (призовий фонд 226 750 доларів) у Куала-Лумпурі (Малайзія) Еліна в драматичному протистоянні переграла екс-п’яту ракетку світу канадійку Ежені Бушар — 6:7 (5), 6:4, 7:5. Поєдинок тривав 2 години 53 хвилини і чотири рази переривався через дощ.


Футбол. На останній раді ФІФА ухвалили рішення про внесення 94 змін до футбольних правил. Серед них — використання четвертої заміни в додатковий час.


Інновації наберуть чинності вже з червня цього року. Отже, на французькому Євро збірні гратимуть за новими правилами.


Крім введення додаткової заміни, було скасовано червоні картки за позбавлення суперника можливості забити гол у межах карного майданчика.


***


Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 18-й тур.


11 березня. 20:00 «Карпати» (Львів) — «Динамо» (Київ).


12 березня. 12:00 «Ворскла» (Полтава) — «Металург» (Запоріжжя). 14:00 «Олександрія» — «Олімпік» (Донецьк). 17:00 «Зоря» (Луганськ) — «Чорноморець» (Одеса).


13 березня. 14:00 «Говерла» (Ужгород) — «Металіст» (Харків). 14:00 «Волинь» (Луцьк) — «Сталь» (Алчевськ). 19:30 «Дніпро» (Дніпропетровськ) — «Шахтар» (Донецьк).