У Харкові в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого відбулась презентація книги Олександра Мамалуя «Військовий щоденник». Суддя Харківського обласного господарського суду кандидат юридичних наук Олександр Мамалуй пішов служити в Українську армію з першим призовом — у березні 2014 року. У складі роти снайперів 93-ї окремої механізованої харківської бригади він воював в Авдіївці, донецькому аеропорту, Пісках, Опитному...

«Тоді, в 2014-му, ми йшли на фронт не тому, що нам подобалося воювати, і не тому, що нам хотілося себе перевірити, а тільки тому, що ми не хотіли, щоб до наших рідних міст, на наші рідні вулиці прийшов фронт, — пояснює снайпер. — Оскільки тут тил, а не фронт, значить, все було правильно. Ми робили те, що треба».

Очільник Харківської ОДА Ігор Райнін висловив подяку Олександру Мамалую за те, що він погодився стати радником голови ХОДА, і на презентації вручив йому посвідчення радника (на знімку).
«Саме такі люди потрібні сьогодні Україні, саме такі люди сьогодні потрібні Харківщині, адже він не тільки патріот, а ще й дуже хороший фахівець у питаннях територіальної оборони та військової реформи. Він — людина діла», — наголосив Ігор Райнін.

Фото автора.