Рівненська атомна електростанція надійно захищена. Посилений режим охорони на підприємстві діє уже чотири місяці, повідомив генеральний директор РАЕС Павло Павлишин.
А минулого тижня керівник РАЕС узяв участь у підписанні меморандуму про порозуміння та співпрацю між органами місцевого самоврядування, політичними партіями та громадськими організаціями міста Кузнецовська. Цей документ спрямований на забезпечення «стабільності та спокою громадян міста Кузнецовська» та є особливо актуальним в умовах складної суспільно-політичної ситуації в Україні та перед лицем зовнішньої агресії.
— Дуже важливо, щоб у місті зберігався спокій, щоб не було жодних дестабілізуючих факторів, які могли б вплинути на безпеку АЕС. Тому підтримка місцевого самоврядування, громади та політикуму дуже важлива для всього колективу РАЕС, — позитивно оцінив підписання меморандуму Павло Павлишин.
Генеральний директор також зауважив, що Рівненська АЕС за потреби готова надавати допомогу переселенцям з Криму:
— У нас є готель «Вараш», санаторій-профілакторій, гуртожитки, а також реабілітаційно-оздоровчий комплекс «Біле озеро». Усі дані щодо харчування і кількості ліжко-місць, які можемо запропонувати, ми надали у Кузнецовську міську раду, — сказав    П. Павлишин. — А ще наш колектив долучився до акції зі збору коштів на потреби української армії.