Вітрильний спорт. У Словенії відбувся етап Кубка Європи у класі «Laser» серед дорослих і молоді. Призерами змагань стали маріупольські спортсмени Валерій Кудряшов та Іван Жукалін.
За підсумками змагань серед дорослих обоє опинилися на п’єдесталі пошани. Валерій став першим, а Іван посів третє місце.
Ліцензійний турнір, на якому українці поборються за путівки на Олімпійські ігри 2016 року, відбудеться у Пальма-де-Мальорці (Іспанія) з 26 березня по 2 квітня.
Хокей. Чемпіонат України. Другий етап. Півфінал. Перший матч. 15 березня. «Дженералз» (Київ) — ХК «Кременчук». 1:4 (1:0; 0:2; 0:2).
Бокс. Перспективний українець Сергій Дерев’янченко (8-0, 6 КО) у Ніцці (штат Каліфорнія, США) провів черговий поєдинок на профі-рингу. Його суперником став американець Майк Гай (8-1-1, 4 КО).
Поєдинок вийшов досить жорстким, у якому Гай проявив стійкість. Сергій протягом протистояння володів ініціативою, але закінчити бій нокаутом не вдавалося до фінального восьмого раунду. В ньому американець двічі побував на підлозі рингу, і рефері зафіксував перемогу Дерев’янченка технічним нокаутом.
Шахи. Тренер збірної України Олександр Сулипа вважає, що матч між Марією Музичук і Гоу Іфань не варто було проводити у Львові:
«Переконаний, цей матч треба було організувати подалі від України. Хоча б у Китаї. Гірше б не було точно, бо поєдинок і так програний, а краще — так. Адже якби Марія грала в Китаї, то вона б заробила на 10 відсотків більше грошей від призового фонду, а це щонайменше 20 000 євро. Та й Україні не довелося б стільки витрачати на організацію зустрічі. А так і грошей менше, і титул втратила».
Сама Марія Музичук заявляла, що їй було дуже приємно грати у рідному Львові.