На «Запоріжсталі» підписано колективну угоду між адміністрацією та трудовим колективом. Документ передбачає повне збереження всіх існуючих соціальних гарантій та пільг.
Пакет соціальних пільг та гарантій у грошовому еквіваленті становить для працівника — 4100 гривень, для ветерана підприємства — 2080 гривень. На згадані гроші, зокрема, пенсіонери «Запоріжсталі» отримають медичне страхування, пільгове санаторно-курортне лікування, матеріальну допомогу при виході на пенсію та до свят, а також щоквартальні доплати до пенсійного забезпечення.
«Сьогодні непроста економічна ситуація, але навіть у цих умовах ми знаходимо можливості підвищувати соціальні гарантії працівників. Ми повинні розуміти, що заробити кошти на соціальні програми — це завдання і роботодавця, і кожного працівника комбінату, лише такий підхід створить необхідні умови для неухильного виконання всіх положень колективного договору», — зазначив під час церемонії підписання документа генеральний директор «Запоріжсталі» Ростислав Шурма.