У Запоріжжі наклав на себе руки юнак, що став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждав автомобіль голови Запорізької облдержадміністрації Валерія Баранова. За попередньою версією слідчих, ДТП не є причиною суїциду. Втім, місцеві жителі не вірять у випадковість аварії. Вони припускають, що, можливо, Валерія Баранова збиралися прибрати з посади, влаштувавши автокатастрофу. А повішений хлопчина — це просто обірваний слід...
Нагадаємо, «Мерседес», за кермом якого перебував водій у стані алкогольного сп’яніння, на повному ходу врізався в «Лексус», на пасажирському сидінні якого був голова Запорізької облдержадміністрації Валерій Баранов. Машину-таран після удару відкинуло на опору освітлення, в результаті чого водія довелося вирізати з салону «болгаркою». Однак 24-річний молодик не постраждав.
Наступного дня парубок, що був за кермом «Мерседеса», повісився у безлюдній балці. Валерій Баранов одразу заявив, що шокований новиною і що ДТП не може бути причиною суїциду. До того ж він жодних претензій хлопцеві не пред’являв і не збирався цього робити.
Сподіваємося, що крапку в загадковій ДТП поставлять правоохоронні органи.
Запоріжжя.