Стендова стрільба. Нікосія (Кіпр). Етап Кубка світу. Олімпійський чемпіон Сіднея українець Микола Мільчев став переможцем. Змагання тривали за досить непростої погоди, спортсменам дуже заважали постійні пориви вітру.
Швидше і краще за всіх до таких умов адаптувався 48-річний українець. Він показав другий результат у кваліфікації, вразивши 121 мішень із 125. Потім прекрасно провів півфінал, розбивши 15 тарілок із 16.
У фіналі українцю протистояв 21-річний британець Девід Ллевеллін. У вирішальному поєдинку обидва вразили по 14 мішеней, а в перестрілці точнішим виявився Мільчев — 4 проти 3 розбитих тарілок.
Після церемонії нагородження Микола Мільчев, для якого цей етап Кубка світу став 52-м з 1986 року, заявив, що після Олімпіади в Бразилії завершить кар’єру.
Художня гімнастика. Лісабон (Португалія). Етап Кубка світу. Чудово виступила українка Ганна Різатдінова. Вона виборола два «золота»: у вправах з булавами і стрічкою. Також Ганна була другою в багатоборстві й у вправах з обручем.
Cпортивна гімнастика. Штутгарт (Німеччина). Етап Кубка світу EnBW DTB-POKAL у німецькому Штутгарті.
Українська команда (Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Максим Семянків, Владислав Грийко) набрала суму 176,762 і поступилася лише британцям. Відставання майже в півбала.
Найкращий результат показав Олег Верняєв. Він здобув нагороди, беручи участь у п’яти фіналах. У вправах на коні українець став першим, в опорному стрибку, на поперечині та на кільцях — другим, а у вільних вправах — третім.
Бронзовий призер Олімпіади в Лондоні Ігор Радівілов виграв опорний стрибок і став третім на кільцях.
Легка атлетика. Новий Тайбей. Українка Ольга Котовська виграла марафон New Taіpeі Cіty Wan Jіn Shі Marathon. Забіг входив до серії ІAAF Bronze Label Road Races. Котовська подолала дистанцію за 2:36.38 і підтвердила олімпійський норматив
Біатлон. Поклюка (Словенія). Чемпіонат Європи серед юніорів. Бронзову нагороду в перегонах переслідування виборов українець Антон Дудченко. Першим був Давид Цобель (Німеччина), другим — Емільєн Жаклін (Франція).
Це друга нагорода Дудченка на цих змаганнях. Він уже виборов «срібло» в індивідуальних перегонах. А єдину золоту медаль для України принесла Анастасія Меркушина в індивідуальних перегонах.
Хокей. Чемпіонат України. Півфінали. «Витязь» (Харків) — «Донбас» (Донецьк). 1:3 (0:2, 0:0, 1:1). Рахунок у серії став — 0:3. Отже, «Донбас» став першим фіналістом турніру.
ХК «Кременчук» — «Дженералз» (Київ). 0:3 (0:0; 0:1; 0:2). ХК «Кременчук» — «Дженералз». 3:2 Б (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0). Рахунок серії — 2:2. Завтра команди проведуть п’ятий поєдинок.