Луганська філія НТКУ сьогодні має можливість не лише транслювати свої передачі на частину окупованої території регіону, а й мати з її мешканцями зворотний зв’язок. Таку можливість дала нова телепрограма «ЛОТ. Наживо». Це п’ятигодинний телемарафон у прямому ефірі, який транслює чотири випуски новин, а також спілкування в студії з експертами, громадськими активістами, волонтерами тощо.
За словами генерального директора Луганської філії НТКУ Андрія Шаповалова, робота над запуском прямоефірних телемарафонів тривала ще з осені, але це були лише окремі передачі, коли глядачі могли подзвонити в студію. «Ми прагнули зробити наш ефір максимально інтерактивним, тому вирішили запустити «ЛОТ. Наживо», прямий ефір також дає можливість з максимальною оперативністю повідомляти новини», — розповідає гендиректор.
Телевізійники не очікували, що на їхню живу передачу відгукнеться так багато людей з окупованої частини області. Після встановлення потужного передавача українське і областе ТБ тепер можуть дивитися жителі Алчевська, Стаханова, Краснодонського району та інших населених пунктів, які сьогодні знаходяться у тимчасовій окупації.

Луганська область.