На фронті неспокійно. Майже всі ворожі атаки — на донецькому напрямку. За даними прес-центру АТО, найгарячішою точкою залишається Авдіївка. Останню добу бойовики також штурмували позиції ЗСУ під Горлівкою, в районі Майорська та Зайцевого. Терористи використовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети та міномети.

Що нині відбувається на передовій, розповів боєць однієї з механізованих бригад ЗСУ (місце дислокації — район ДАП): «У нас неспокійно. Обстріли тривають. Постійно прилітають міни 80 і 120 мм. Усі наші хлопці живі й здорові. Досить спекотно поблизу Авдіївки. Спілкуємося постійно з побратимами, які там утримують позиції. У них усе за розкладом: спершу гатить ворожа артилерія, потім штурмує піхота. Противник активно використовує танки. Там у секторі воюють лише військовослужбовці РФ. Місцевих не залишилося. На жаль, є втрати серед наших. Учора на фугасі підірвалися наші хлопці. Двоє «200», багато поранених».
За даними ГУР Міноборони, протягом 16—21 березня загальні втрати військовослужбовців РФ, які беруть участь у бойових зіткненнях у районі Авдіївки, становили 27 загиблих та 34 поранених. «21 березня з донецького напрямку до обласної клінічної лікарні ім. Калініна (Донецьк) доправлено трьох важкопоранених військовослужбовців РФ спеціального загону швидкого реагування («СОБР»)», — зазначили в прес-службі силового відомства.