Спортивна аеробіка. Злін (Чехія). Х міжнародний турнір Czech Aerobіc Open-2016. На старт вийшли 400 атлетів з 11 країн. Українська команда налічувала 48 атлетів.
У змаганнях брали участь і дорослі, і молодші категорії — юніори, молодь та юнаки. Наша збірна провела чудовий старт сезону, відзначившись майже в кожному виді. В індивідуальних змаганнях у жінок перемогу святкувала Настя Литвин. У чоловіків Максим Кравцев — другий, Олександр Єлфімов — третій.
Також на першу сходинку наші піднімалися у жіночому тріо, аеростепі й аероденсі серед дорослих. На другому місці фінішували у турнірі змішаних пар. Бронзовими призерами українські атлети стали в групі.
Президент Федерації України зі спортивної аеробіки та фітнесу Тетяна Пасічна розповіла, що турнір у Зліні був етапом підготовки до цьогорічного чемпіонату світу, котрий у червні відбудеться в Сеулі (Корея).
Футзал. Нітра (Словаччина). ЧС-2016. Кваліфікація. Стикові поєдинки. 22 березня. Перший матч.
Словаччина — Україна. 0:6. Голи: Грицина, 15, 23, 33, Кисельов, 17, Борсук, 28, Журба, 29.
Україна: Іваняк (Дмитро Литвиненко, 21, Кирило Ципун, 36), Олександр Сорокін, Новак, Кисельов, Овсянніков, Бондар, Дмитро Сорокін, Борсук, Грицина, Шотурма, Журба, Коваль.
Матч у відповідь відбудеться 12 квітня в Одесі. Початок о 19:00.
Теніс. Киянка Леся Цуренко успішно подолала стартовий бар’єр на турнірі в Майамі, США.
Вона обіграла румунку Олександру Дулгеру — 6:7(5), 6:3, 6:3. У наступному турі Леся зустрінеться з Катериною Макаровою (РФ).
Бокс. Асоціація WBA опублікувала свої оновлені рейтинги у всіх 17 категоріях. Із третього рядка на другий піднявся екс-чемпіон світу в суперважкій категорії Володимир Кличко. До числа 15 найкращих у рейтингу WBA входять інші українці. Перша важка вага: Олександр Усик — 14; напівлегка: Олег Юхимович — 7; найлегша: Артем Далакян — 4.