«Ситуація поблизу Авдіївки загострилася. РФ застосовує великокаліберну артилерію. Побратими очікують серйозного штурму. Їм там зараз дуже тяжко. Тим більше ми не застосовуємо ні САУ, ні танки. Противник намагається взяти в кільце наші підрозділи. І незважаючи на це, хлопцям вдається утримувати позиції в промзоні. Ховатися там вже просто нікуди. Потрібно діяти. Інакше буде черговий котел», — боєць однієї із механізованих бригад ЗСУ 
(місце дислокації район ДАП).

За даними прес-центру АТО, за останню добу на фронті рекордна кількість обстрілів — понад 70. Найгарячіше на донецькому напрямку, а саме в Авдіївці. Тут ворог лупив 21 раз і вже традиційно з мінометів 120 та 82 калібру. Терористи також гатили по Луганському, Ленінському, Зайцевому, Майорську.

Як заявив учора ЗМІ прес-офіцер сектору «М» Олександр Кіндсфатер, на маріупольському напрямку зафіксовано чотири обстріли поблизу населеного пункту Широкине. «Противник застосовував стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем. У зв’язку з прямою загрозою особовому складу бійці двічі відкривали вогонь. Втрат і поранених серед військовослужбовців немає, — повідомив він.

За даними ГУР Міноборони, зафіксовано чергові втрати у частинах та з’єднаннях 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі населеного пункту Авдіївка. «27 березня цього року під час виходу у складі диверсійно-розвідувальної групи отримали поранення чотири військовослужбовці РФ. 28 березня під час мінування місцевості внаслідок необережного поводження з мінно-вибуховими засобами загинуло двоє та отримало поранення троє бійців РФ 5-ї окремої мотострілецької бригади», — повідомили в силовому відомстві.