Бокс. Британський важковаговик Стівен Сіммонс (14-1, 
6 КО) серйозно налаштовується на поєдинок з українцем Олександром Усиком (9-0, 9 КО).
«Я абсолютно заряджений на цей бій! Не можу дочекатися, коли приїду в Україну і створю сенсацію. Я старанно тренувався, з моєю вагою все добре, тож просто рвуся в бій. Поєдинок буде важким, але він виведе мене на новий рівень, і я опинюся за крок від бою за титул чемпіона світу», — сказав Стівен Сіммонс на прізвисько «Монстр».
Нагадаємо, що 23 квітня в київському Палаці спорту відбудеться перший у цьому році турнір компанії братів Кличків. Головною подією вечора має стати бій Усика з Сіммонсом.

***

Травма британця Тайсона Ф’юрі не завадить проведенню матчу-реваншу з Володимиром Кличком. Про це заявив сам британський боксер.
«Стара травма спини нагадала про себе, коли я допомагав своєму братові готуватися до бою. Це нижня частина спини. Я пошкодив її ще 2008 року. Але коли оголосять дату реваншу з Кличком, я буду готовий — з травмою чи без неї. Не дарма мене називають «Циганським Воїном»! Я народжений для цього».
Нещодавно з’явилася інформація, що реванш між боксерами Тайсоном Ф’юрі та Володимиром Кличком може відбутися 9 липня в Англії.
Теніс. 29 березня на офіційному сайті Кубка Федерацій почалося голосування за претендентів на нагороду Fed Cup Heart Awards 2016. До номінанток потрапила й українка Катерина Бондаренко, яку відзначили за підсумками виступу в Першій групі Євро-Африканської зони. Бондаренко конкурує з бельгійкою Алісон ван Ютванк.
Голосування триватиме до 
1 квітня. Лауреата назвуть під час тижня проведення матчів Кубка Федерацій 11—17 квітня. Fed Cup Heart Awards вручається щорічно з 2009 року. Мета — познайомити світ із гравцями, які продемонстрували відданість своїй збірній на Кубку Федерацій, а також відзначилися волею до перемоги на корті.
Гірськолижний спорт. Вражаюче досягнення підкорилося двом італійським гірськолижникам-екстремалам. Іван Орігоне та Валентина Греггіо побили чоловічий і жіночий рекорди в швидкісному спуску. Причому зробили вони це протягом одного дня.
Обоє спортсменів брали участь у турнірі Speed Masters у Франції. Погодні умови дали їм змогу розігнатися до небачених досі швидкостей. Орігоне вдалося набрати 254,95 км на годину, а Греггіо мчала з максимальною швидкістю в 249 км на годину.
Щоправда, турнір у Франції відбувся не під егідою Міжнародної федерації лижного спорту FІS.