В Олімпійському домі в Києві відбулося вшанування видатних фехтувальників країни, яких удостоєно високої нагороди від Міжнародної федерації фехтування (FІE) і внесено до «Залу слави».
Серед них олімпійські чемпіони та призери Григорій Крісс, Володимир Смирнов, Вадим Гутцайт, Ольга Харлан, Сергій Голубицький та Віктор Путятін.
Заслужені нагороди легендарним особистостям вручили президент Національного олімпійського комітету України, член виконкому Міжнародного олімпійського комітету Сергій Бубка і президент Національної федерації фехтування України Павло Гайдай.
Зазначимо, шістка уславлених українських спортсменів — це одне з найпотужніших представництв у «Залі слави» серед 146 видатних фехтувальників світу.
Одним із критеріїв для внесення до «Залу слави» є золота олімпійська медаль або декілька срібних, бронзових нагород Ігор. Окрім цього, спортсмен має протягом всієї своєї кар’єри проявляти справжню відданість фехтуванню, плідно та багато працювати для поширення ідеалів олімпізму, шляхетності в спорті та бути взірцем для молодого покоління.

 

 

 

Під час церемонії нагородження.

Фото НОК України.