Керівника виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Корі Левандовськи заарештували 29 березня за звинуваченням в образі дією.

Левандовськи звинуватили у застосуванні сили стосовно репортера видання Breіtbart Мішель Філдс. Журналістка заявила, що керівник штабу заламав їй руку, коли вона намагалася поставити запитання Дональду Трампу після завершення прес-конференції. Сталося це ще 8 березня. Філдс звернулася до поліції через три дні після інциденту, продемонструвала синець на руці й заявила, що вона ледь встояла на ногах, коли Левандовськи грубо спробував відтягнути її від політика, повідомляє «Радіо Свобода».
У вівторок було оприлюднено відеозапис інциденту, проте на ньому немає чіткої картини: заламував Левандовськи руку журналістці чи просто притримав її. Трамп заявив, що Філдс узагалі сфабрикувала цю історію і що він не відмовиться від послуг голови свого штабу, оскільки він «не викидає людей». Адвокат Левандовськи наполягає, що його клієнт не винуватий і буде повністю виправданий судом.
Однак однопартійці Трампа Тед Круз, Джон Кейсік, а також фаворит демократичних перегонів Гілларі Клінтон відреагували на цю ситуацію досить гостро.