Днями в Український школі законотворчості Інституту законодавства Верховної Ради України відбувся семінар на тему «Технологічні аспекти економічних реформ в Україні», на якому було представлено лекторський виступ відомого державного діяча, політика, Прем’єр-міністра України 2005—2006 рр. Юрія Єханурова (на знімку в центрі).

Лектор зосередив увагу присутніх на тенденціях у світовій економіці, зупинився на економічних показниках України, навів своє бачення моделі економічного розвитку, ґрунтуючись на прикладах з власного досвіду.
Враховуючи авторитет та величезний досвід доповідача, виступ викликав жвавий інтерес у слухачів — співробітників секретаріатів комітетів та депутатських фракцій Верховної Ради України, помічників-консультантів народних депутатів України, представників центральних органів виконавчої влади, науковців та практиків, що зумовило активну дискусію під час обговорення.
Директор Інституту законодавства, член-кореспондент НАН України Олександр Копиленко зауважив, що актуальність економічної тематики в межах навчального курсу «Законотворча діяльність» зумовлена викликами, що постали сьогодні перед українським суспільством та державою, та висловив вдячність Юрію Єханурову за лекторський виступ. Звертаючись до слухачів, він відзначив, що запрошення відомих представників політичної та наукової еліт — пілотний проект школи, який впроваджено в навчальний процес.

Вл. інф.

Фото надано Інститутом законодавства.