Фракція політичної партії «ВО «Батьківщина» підписала меморандум про співпрацю з найбільшими бізнес-асоціаціями, які представляють реальний сектор економіки, та об’єднаннями українського бізнесу.

«Уряд створив важкі умови для роботи підприємств усіх рівнів: малого та середнього. Ми всі розуміємо, що жодних реформ в реальному секторі економіки сьогодні, на жаль, не відбувається. Побори, хабарництво, невігластво, корупція — це все, що супроводжує нині життя наших підприємців. Окрім того, відсутність кредитування, акцентованої підтримки для розвитку малого та середнього підприємництва. Ситуація дуже важка!» — наголосила Юлія Тимошенко. Мета укладеного меморандуму — подолання економічної кризи в країні, боротьба з корупцією, формування професійного уряду, який виконуватиме вимоги Всеукраїнського бізнес-форуму до влади. У документі, зокрема, йдеться про спільну роботу з підготовки законо-
проектів, які пропонуватимуться владі від бізнесу. А також підтримуються вимоги бізнес-асоціацій — призначення на урядові посади на умовах відкритого конкурсу. До цього залучатимуть усі підприємницькі асоціації. «Підприємці можуть порадити, які міністри працюватимуть найефективніше», — вважає Ю. Тимошенко.

Вл. інф.

 

 

На знімку: Леонід Козаченко, голова Ради підприємців при КМУ, Президент ВГО «Українська аграрна конфедерація», Юлія Тимошенко, глава депутатської фракції політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у Верховній Раді України.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.