Щоразу, споглядаючи в донецьких краях потрощені війною шикарні вілли з басейнами, маєтки із зарибленими озерами, думаєш: чого не вистачало їх багатим господарям? Їм не давали спати українська мова в Україні, львівські вуйки-газди, чи «донецькі» хотіли стати царями світу? Чому вони не зупинили війну? Серед колись шикарних місць і розташоване за адресою: Авдіївка, вул. Леніна, 326 (на знімках).

 

 

 

 

 

Ось уривок із реклами в Інтернеті:

«Заміський комплекс відпочинку «Царская охота»

По-домашньому затишний і водночас по-сучасному стильний заміський комплекс «Царская охота» розташований в тихому мальовничому місці! Дивовижний ландшафт, чисте повітря, комбінація дерева і каменю змусять вас забути про міські проблеми, а впорядкована територія комплексу створить неповторну атмосферу відпочинку й гармонії із природою!

В «Царской охоте» весела компанія може гуляти «до упаду», любителі тиші знайдуть спокій і умиротворення, романтичні пари зможуть насолодитися усамітненням і відсутністю сторонніх очей!»

Оце і все, що залишилось від «Царской охоты» в Інтернеті — віртуальному цвинтарі реальності. Додамо лише, що тут був і свій зоопарк. А в ньому такі символічні й сакральні птахи — «кури гамбурзькі». За логікою, тут мали ще бути і чоловічі особини цих створінь...

Чому «багаті донецькі» не припинили війну в зародку?

Фото автора.