Колишній тренер збірної України з футболу Юрій Роменський (на знімку) у розмові з кореспондентом «Голосу України» розповів про те, які, на його погляд, справи в захисній лінії національної команди напередодні Євро-2016.

 


— За воротарів збірної я цілком спокійний, — сказав Юрій Михайлович. — Андрій П’ятов із донецького «Шахтаря» перебуває в прекрасній формі, має ігрову практику і в чемпіонаті, і в Лізі Європи. Нині він стоїть просто відмінно. Те саме можу сказати й про Дениса Бойка, котрий грає за стамбульський «Бешикташ». Дуже впевнений воротар, у якого за плечима — матч у фіналі Ліги Європи. Молодий резервіст Олексій Шевченко із «Зорі» теж не викликає побоювань.


Щодо оборони, то останні матчі збірної вселять у наші серця впевненість у тому, що й ця ланка у нас на висоті. Не пропустили й не дали багато можливостей суперникові «розмочити» наші ворота. А додайте до цього захисту Хачеріді й Ракицького, які пропускали матчі, й одержимо одну із найпотужніших оборонних ліній серед усіх команд — учасниць Євро-2016.


Фото sport-xl.org.