У вівторок лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко та голова Комітету Верховної Ради з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк побували на комбінаті «Запоріжсталь», де мова йшла про дві найважливіші для металургійної галузі проблеми: дефіцит металобрухту та перспектива чергового збільшення тарифів на вантажні перевезення. 

 

За словами В. Галасюка, ситуація настільки серйозна, що лише збільшення вивізного мита на металобрухт дасть змогу її виправити. Крім того, представники фракції Радикальної партії вважають, що Верховна Рада має заблокувати очікуване підвищення залізничних тарифів.

 

Під час зустрічі з міським головою Запоріжжя Володимиром Буряком обговорювали актуальні питання децентралізації, посилення фінансової незалежності органів місцевого самоврядування.

 

Після ознайомлення з багатостраждальним будівництвом запорізьких мостових переходів через Дніпро Олег Ляшко зауважив, що оскільки в декількох областях кошти від перевиконання плану митних платежів спрямовуються на будівництво доріг, то до цього експерименту могла б долучитися й Запорізька область.

 

Олег Ляшко також відвідав райцентр Гуляйполе та зустрівся з виборцями у місцевому будинку культури.

Запоріжжя.