Овни. Вам потрібно взяти себе в руки й почати активно працювати. Лише тоді ви зможете поліпшити своє фінансове становище, досягти результатів і налагодити зв’язки.

Тельці. Вам доведеться багато попрацювати, вивчати документи, планувати дії на крок уперед. Сил у вас буде достатньо, щоб з легкістю все подолати й досягти мети.

Близнюки. Якщо ви щось задумали чи запланували, то не варто відступати й міняти ухвалені рішення. Лише почніть діяти — і всі проблеми буде розв’язано.

Раки. Цього тижня ви забудете про фінансові проблеми, можливі несподівані доходи або підвищення на роботі. Вам вдаватимуться навіть найскладніші справи — колеги рівнятимуться на вас.

Леви. Ви проявите такі якості, як працьовитість, наполегливість, владність, які принесуть вам поліпшення вашого становища у грошовій формі і в кар’єрному зростанні.

Діви. Настає період плавних змін у вашому житті. Усі труднощі поступово вирішуватимуться, а ваші справи поліпшуватимуться. Ви знову відчуєте себе значимою людиною.

Терези. Тиждень сприятливий для роботи і навчання. Вам доведеться пройти випробування, які закінчаться благополучно й дадуть вам змогу впевнено й успішно просуватися вперед.

Скорпіони. Це час активної діяльності, й успіх він принесе лише тому, хто прагне досягти його, докладаючи зусиль. Наближаються сприятливі для вас зміни.

Стрільці. На вас чекає поліпшення матеріального становища, але для цього треба поєднувати кілька справ одразу, а також шукати золоту середину між тим, де потрібно проявити наполегливість, а де не варто.

Козероги. Давня ідея незабаром знайде вихід у досить сприятливий спосіб. Ваші цілеспрямованість і завзятість дадуть вам змогу легко й упевнено рухатися по життю, вирішуючи будь-які питання.

Водолії. Для вас це період гармонії й урівноваженості у всіх сферах. Вдалий час для ділових зустрічей з друзями, а також душевних посиденьок з родичами.

Риби. Усі події, що відбуваються, багато в чому важливі для вас, а вирішення якихось спірних моментів буде досить простою дією, якої не варто боятися.