Важка атлетика. Фьорде (Норвегія). Чемпіонат Європи. Стартового дня українська спортсменка з Луганської області Яна Дяченко у ваговій категорії до 48 кг виборола бронзову медаль у поштовху з результатом 98 кг.


Бокс. Бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 року в напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик (10-0, 8 КО) отримав свою десяту перемогу на професіональному рингу, ефектно нокаутувавши в другому раунді француза Наджиба Мохаммеді (37-5, 23 КО). Уже в першому раунді українець повністю контролював ситуацію завдяки відмінній роботі джебом, а в другому нокаутував Мохаммеді ударом правою в голову.


Біатлон. Жіноча національна команда України змінить місце збору напередодні нового сезону. Про це заявив її тренер Урош Велепец:


«Наталія Бурдига почне підготовку трохи раніше, оскільки вона раніше завершила цей сезон, у кінці квітня інші біатлоністки почнуть підготовку за індивідуальною програмою. Вона триватиме чотири тижні, а наприкінці травня на нас чекає збір у Хорватії. Вже розписано всі дати подальших зборів. У календарі підготовки буде нове місце — канадський Кенмор, де ми проведемо чотири тижні».