Хокей. Новояворівськ. На місцевій Льодовій арені відбулися вирішальні матчі чемпіонату України серед юнаків у двох вікових групах — U-14 і U-15.


Одразу дві команди Львівщини — «Галицькі леви» — боролися за золоті медалі. Суперниками молодшої команди галичан були вихованці харківської СДЮШОР. Двічі гору брали господарі (6:2 і 8:1) і вперше здобули титул чемпіонів України.


Старші «леви» (гравці 2001/2002 років народження) втретє поспіль вибороли «золото». Хоча перемога в першому матчі проти серйозного суперника — херсонського «Дніпра» — далася нелегко — 1:0. Шайбу в третьому періоді закинув Михайло Чіканцев-молодший. Ця зустріч і вирішила долю чемпіонства. До речі, матч обслуговували два кращі головні судді України: Максим Урда та Віктор Качан.


У другій зустрічі перемога «Галицьким левам» далася значно легше — 5:1. Переможцям і призерам в обох вікових групах кубки і медалі вручили голова Федерації хокею Львівщини Микола Романюк, міський голова Новояворівська Василь Муравель та заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.


Варто зазначити, що хокейна школа в Новояворівську існує лише шість років. Але досягнення її вихованців відмінні. У чому заслуга тренера Михайла Чіканцева.

 


На знімку: момент вирішального поєдинку у старших хокеїстів.


Фото Євгена КРАВСА.